achtergrond

Gaudeamus Muziekweek

6 - 10 september 2017                             Van classical cross-over en minimal soundscapes tot modern composition vol (live) elektronica, Gaudeamus Muziekweek presenteert de nieuwste muziek van jonge muziekpioniers tijdens het gelijknamige nationaal en internationaal gerenommeerde festival in Utrecht.  

Agenda

25 jun 2017

GMW Sessies #16 ▸▸

30 jun 2017

ECHO ▸▸

06 sep 2017

PROFOUND SOUND – Asko|Schönberg + Cappella Amsterdam ▸▸

ga naar agenda ▸▸

uitburo
Utrecht Muziek

Vrijdag 16 06 2017
ECHO aanvang: 20:45 Locatie: Fort Rijnauwen Prijs: €35 > LET OP: Je moet los een extra kaartje kopen voor het voorprogramma! › Kaarten

Op 15, 16, 17, 22 en 30 juni staat ECHO, een co-productie van Stichting Echo en Gaudeamus, in het voorprogramma van STYX van Holland Opera op Fort Rijnauwen. Het is een 20 minuten durend voorproefje van een opera die waarschijnlijk in 2020 in zijn geheel zal klinken op Fort Rijnauwen.

In ECHO wordt de galm van de hal van Fort Rijnauwen gebruikt als extra instrument. De opera is een moderne hervertelling van de Griekse tragedie van Echo & Narcissus. Een reflectie op de geïdealiseerde versie van onszelf die we presenteren op social media, en wat er gebeurt als je probeert ook je minder succesvolle kanten te laten zien.

ECHO is alleen te bezoeken i.c.m. een ticket voor STYX. Wel moet je een los kaartje kopen voor het voorprogramma à €5. Op drukke dagen kan het gebeuren dat er een tweede, simultaan voorprogramma wordt opgevoerd, door Jong NBE. Geef in dat geval aan dat u voor ECHO komt.

Anne-Fleur Kan & Stef Veldhuis – ECHO

Marinthe Jansen & Tom Wolfs, klarinet
Vincent Martig, basklarinet
Niek Kleinjan, percussie
Elea Bekkers, sopraan
Anna Vala Olafsdottir, alto
Nathan Tax, bariton

 

‹ terug naar overzicht