achtergrond

Gaudeamus Muziekweek

6 - 10 september 2017                             Van classical cross-over en minimal soundscapes tot modern composition vol (live) elektronica, Gaudeamus Muziekweek presenteert de nieuwste muziek van jonge muziekpioniers tijdens het gelijknamige nationaal en internationaal gerenommeerde festival in Utrecht.  

Agenda

30 jun 2017

ECHO ▸▸

06 sep 2017

PROFOUND SOUND – Asko|Schönberg + Cappella Amsterdam ▸▸

07 sep 2017

Composer On Stage – Shalygin ▸▸

ga naar agenda ▸▸

uitburo
Utrecht Muziek

◂ terug naar overzicht

Donderdag 02 03 2017
De eerste concerten van 2017

Van 6 t/m 10 september is Utrecht het internationale middelpunt van nieuwe (gecomponeerde) muziek. Tijden Gaudeamus Muziekweek 2017 ervaar je nieuwe geluiden, ontmoet je aanstormend talent en ontdek je de laatste ontwikkelingen in de muziek. Ook dit jaar is TivoliVredenburg het hart van ons festival met diverse contextprogramma’s, concerten en een gratis toegankelijke expo van geluidskunst. Vol trots presenteren wij ons nieuwe campagnebeeld en maken we de eerste concerten bekend.
Tickets voor de allereerste concerten van 2017 zijn nu te koop!

 

◂terug naar overzicht