achtergrond

Gaudeamus Muziekweek

6 - 10 september 2017                             Van classical cross-over en minimal soundscapes tot modern composition vol (live) elektronica, Gaudeamus Muziekweek presenteert de nieuwste muziek van jonge muziekpioniers tijdens het gelijknamige nationaal en internationaal gerenommeerde festival in Utrecht.  

Agenda

30 jun 2017

ECHO ▸▸

06 sep 2017

PROFOUND SOUND – Asko|Schönberg + Cappella Amsterdam ▸▸

07 sep 2017

Composer On Stage – Shalygin ▸▸

ga naar agenda ▸▸

uitburo
Utrecht Muziek

◂ terug naar overzicht

Maandag 11 04 2016
Ensembles-in-residence

Tijdens Gaudeamus Muziekweek 2016 zijn zowel Oerknal! als Quatuor Bozzini ensemble-in-residence. Dit betekent dat zij een speciale samenwerking aangaan met de vijf genomineerde componisten voor de Gaudeamus Award. Tijdens de Gaudeamus Muziekweek Academy (1 t/m 7 september) wordt er door ensembles en componisten gewerkt aan nieuwe composities die tijdens het festival in première zullen gaan.

 

 

◂terug naar overzicht