achtergrond

Gaudeamus Muziekweek

6 - 10 september 2017                             Van classical cross-over en minimal soundscapes tot modern composition vol (live) elektronica, Gaudeamus Muziekweek presenteert de nieuwste muziek van jonge muziekpioniers tijdens het gelijknamige nationaal en internationaal gerenommeerde festival in Utrecht.  

Agenda

30 jun 2017

ECHO ▸▸

06 sep 2017

PROFOUND SOUND – Asko|Schönberg + Cappella Amsterdam ▸▸

07 sep 2017

Composer On Stage – Shalygin ▸▸

ga naar agenda ▸▸

uitburo
Utrecht Muziek

◂ terug naar overzicht

Maandag 08 06 2015
Gaudeamus Muziekweek gaat voor groen

Gaudeamus Muziekweek is onderdeel van het convenant Duurzame Evenementen Utrecht van de Gemeente Utrecht. Dit betekent dat we kennis en ervaring uitwisselen met collegafestivals en –evenementen zoals SPRING en het Nederlands Film Festival. Samen streven we naar een klimaatneutraal Utrecht in 2030.

Wij dragen onder meer ons steentje bij doordat we onze festivalbalie geheel uit tweedehands materialen hebben laten maken. Ons publiciteitsmateriaal wordt verzorgd door lokale drukkers en we maken bij voorkeur gebruik van gerecycled (FSC mix) papier. De door ons verzorgde catering bestaat zoveel als mogelijk uit biologische (streek)producten.

 

◂terug naar overzicht