achtergrond

Gaudeamus Muziekweek

6 - 10 september 2017                             Van classical cross-over en minimal soundscapes tot modern composition vol (live) elektronica, Gaudeamus Muziekweek presenteert de nieuwste muziek van jonge muziekpioniers tijdens het gelijknamige nationaal en internationaal gerenommeerde festival in Utrecht.  

Agenda

30 jun 2017

ECHO ▸▸

06 sep 2017

PROFOUND SOUND – Asko|Schönberg + Cappella Amsterdam ▸▸

07 sep 2017

Composer On Stage – Shalygin ▸▸

ga naar agenda ▸▸

uitburo
Utrecht Muziek

◂ terug naar overzicht

Zaterdag 24 01 2015
Gaudeamus Presents

De allereerste in een nieuwe serie smaakmakende muziekvideo’s onder curatie van Gaudeamus: Halfslaap III. Als musician-in-residence ging Maarten Vos een samenwerking aan met Machinefabriek tijdens Le Guess Who? Abonneer je op ons youtubekanaal voor de laatste video’s en concertregistraties van jonge muziekpioniers.

 

◂terug naar overzicht